top of page

Рекламни
сувенири
и бизнес подаръци

Предлагаме голямо разнообразие от рекламни сувенири. Нискобюджетни и луксозни подаръци, брандирани с Вашето лого, са добър избор, за да зарадвате своите клиенти и партньори, да промотирате бизнеса си и да предизвикате внимание върху Вашия бранд.

Варианти и комбинации от подаръци Ви позволява да изберете най-подходящия рекламен продукт или комплект за всяка група според дейност или интереси.

Брандираме сувенири, комплекти и подаръци с високо качество чрез различни технологии в зависимост от вида на продуктите и цветността на логото Ви: ситопечат, пълноцветен директен UV печат, лазерно гравиране, топъл печат, термотрансфер и др.  Предлагаме и опаковки, кутии и торбички, чрез които се постига завършеност и изисканост на Вашето рекламно послание.

Може да направите Вашия избор чрез каталозите, в които са представени различни луксозни и масови рекламни сувенири: химикали, бележници, запалки, ключодържатели, торбички, батерии, чадъри, шапки, тефтери, календари, еко сувенири, моливи, автоматични моливи и комплекти, фенерчета, портфейли, шалове, флаш-памети, огледала, инструменти, поставки за визитки, комплекти за бюро, закачалки за чанти, бижута и други закачливи идеи за фирмени подаръци.

Погрижете се за имиджа на Вашата фирма с персонализирани сувенири.
Зарадвайте Вашите клиенти и партньори с интересна изненада.
Свържете се с нас, за да Ви помогнем с избора.

Каталози 2024

bottom of page