top of page
Бележници с лого
press to zoom
Рекламни комплекти
press to zoom
Еко сувенири
press to zoom
Химикал със стилус и USB флаш-памет
press to zoom
USB флаш памет
press to zoom
Лазерно гравиран кристал - Therma Eco
press to zoom
Метални химикали, лазерно гравирани
press to zoom
Ситопечат на запалки, UV пълноцветен печат на запалки и сувенири
press to zoom
Брандиране на метални химикали
press to zoom
Метални химикали лазерно гравирани
press to zoom
1/1

Рекламни
сувенири
и бизнес подаръци

Предлагаме голямо разнообразие от рекламни сувенири. Нискобюджетни и луксозни подаръци, брандирани с Вашето лого, са добър избор, за да зарадвате своите клиенти и партньори, да промотирате бизнеса си и да предизвикате внимание върху Вашия бранд.

Варианти и комбинации от подаръци Ви позволява да изберете най-подходящия рекламен продукт или комплект за всяка група според дейност или интереси.

Брандираме сувенири, комплекти и подаръци с високо качество чрез различни технологии в зависимост от вида на продуктите и цветността на логото Ви: ситопечат, пълноцветен директен UV печат, лазерно гравиране, топъл печат, термотрансфер и др.  Предлагаме и опаковки, кутии и торбички, чрез които се постига завършеност и изисканост на Вашето рекламно послание.

Може да направите Вашия избор чрез каталозите, в които са представени различни луксозни и масови рекламни сувенири: химикали, бележници, запалки, ключодържатели, торбички, батерии, чадъри, шапки, тефтери, календари, еко сувенири, моливи, автоматични моливи и комплекти, фенерчета, портфейли, шалове, флаш-памети, огледала, инструменти, поставки за визитки, комплекти за бюро, закачалки за чанти, бижута и други закачливи идеи за фирмени подаръци.

За индивидуална оферта, моля направете Вашето запитване тук

bottom of page