top of page
M REKLAMA
За фирмата

М РЕКЛАМА е създадена през 2006 г.

Основната дейност включва обслужване в областта на печатна, календарна, сувенирна, интериорна и външна реклама. Стремежът е да се отговори на всички изисквания на клиента от стратегията, идеята и дизайна до крайния продукт.


Агенцията е специализирана в широк набор от услуги: дизайн, предпечатна подготовка, дигитален и офсетов печат; широкоформатен печат; лазерно рязане и гравиране на различни материали и сувенири; плотерно рязане на PVC фолио; рязане и гравиране на CNC рутер; термотрансфер; изработка на метални, несветещи и обемни светещи реклами; брандиране на аптеки, офиси и търговски обекти; брандиране на автомобили; печат на PVC клиентски карти  и други.

М-РЕКЛАМА е търговско име на "График Дизайн - ЕС ЕМ"  ЕООД - агенция, осъществяваща комплексно рекламно обслужване. Дейността ни се реализира от висококвалифициран, динамичен екип. Ние вярваме, че правилно изразената реклама помага за Вашия успех. Създаваме ефективни и качествени продукти, залагайки на уникален дизайн, авторска фотография и отличен печат. Изготвяме цялостна рекламна политика. Ценим високо бизнеса на нашите клиенти и им предлагаме оригинални решения и продукти, които го правят стабилен и конкурентен на пазара. За нас всеки клиент е специален и затова го консултираме индивидуално. Основен приоритет на фирмата е високото ниво на обслужване.

Нашата цел

Нашата цел е бързо и коректно изпълнение на поетите ангажименти, модерен, адекватен и професионален отговор на изискванията на новите и дългогодишни клиенти.

bottom of page