top of page

Брандиране на автомобили

Лога, пълноцветни принтове и знаци от PVC - каст фолио за коли, бусове, мотори

М РЕКЛАМА изпълнява дизайн и цялостно или частично облепяне на фирмения автопарк или личния автомобил с пълноцветни рекламни изображения, плотерно изрязани надписи и лога, както и комбинация от двете.

 

Предлагаме брандиране на автомобили и мотори, камиони, бусове, автобуси, таксита, строителни транспортни средства и др. Това е една добра инвестиция - да рекламирате своята марка, изпълнявайки ежедневните си задължения.

 

Най-удачно е използване на каст фолиа, подходящи за по-големи кривини и климатични натоварвания, каквито има при автомобилите, а също и перфо-фолио за стъклата.

Разбира се, освен правилният избор на материали, от изключителна важност за дълготрайността на облепянето е качественият монтаж на стикерите.

Монтаж и гаранции:

Фирма М-реклама поема 1 година гаранция за продукти изпълнени с висок клас автомобилен пакет и 6 месеца гаранция за за продукти изпълнени със среден клас.

Гаранцията е валидна при спазване на гаранционните условия!

 

Гаранционни условия       

- транспортните средства не трябва да се мият на пароструйка, четки или силна водна струя, особено по ръбовоте на автомобилния пакет;

- гаранцията отпада при вандализъм, форсмажорни обстоятелства, наличие на прах и неподходящи температурни условия в процеса на брандиране или други събития, водещи до нарушаване на целостта на автомобилния пакет;

- гаранцията не важи, ако има неправилно поставен кит, или не добре изпечена боя след извършени ремонтни дейности;

- гаранцията отпада при монтаж на температура извън диапазона 15-30 °C;

 

Гаранционно обслужване

- при забелязване на проблем (отлепено фолио, надигане или друго) трябва да се свържете с нас, за да отстраним или поправим проблемния участък;

- при наличието на проблем, гаранционен или не, фирмата поема ангажимент да го острани до 8 работни дни;

Трябва да знаете

- Тъй като автомобилните пакети са с ширини съответно 134 и 152 см, при апликирането им върху транспортни средства са възможни снадки. Тези снадки в общия случай са вертикални, защото автомобилния пакет се апликира в посока отгоре надолу.

- Някои модели товарни микробуси (Форд Транзит, Мерцедес Спринтер и др.) имат много дълбоки фалцове по затапените “прозорци”. По тези фалцове е възможно да има срезове на автомобилния пакет (и изображението) с цел избягване на надигане или отлепване му.

- Критични точки също са: около входа на резервоара, по веждите на калниците, по праговете на колата.

- Трябва да имате предвид, че има части на транспортните средства с покритие неподходящо за апликиране на фолио. Това най-често са лайсни, брони и декоративни елементи с PVC шагрен или гладко покритие. М-реклама се наема с апликирането на тези части, но не поема гаранция за трайността на фолиото върху тях.

- При апликирането на автомобилния пакет върху стари или ремонтирани/ пребоядисвани автомобили, от голямо значение е качеството на извършените ремонтни дейности (кит, изпичане на боята и др.). Ако боята не е изпечена добре, е възможно автомобилният пакет да падне заедно с нея.

- При удар на автомобила или повреждане на автомобилния пакет е възможно да бъде препечатано и апликирано само повреденето място. В този случай, обаче съществува опасност цветовете и изображението да не съвпаднат напълно със здравата, по-рано отпечатана и монтирана част.

- Желателно е апликирането на транспортните средства да бъде извършвано на чисто и правилно темперирано място. Монтаж при неподходящи условия крие рискове (прах, ниската или прекалено висока температура водят до сериозни линейни отклонения и разлика в разширяването на фолиата и материалите под тях).

- Апликирането на транспортни средства е труден и бавен процес. Пример: Фрод Транзит, дълга база, цялостно облепване – 2 работни дни. Моля, вземайте под внимание това, при планиране на апликирането.

Широкоформатен печат >

Менюта >

Календари >

bottom of page