top of page
menu-te_optimized_edited.jpg

МЕНЮТА

                                              има за цел да представи Вашите услуги и продукти, заведение, кухня в най-добра светлина. Креативният дизайн, красивите снимки с високо качество, ефектните материали и разнообразието от похвати допринасят за уникалността и задържане вниманието на Вашите гости и клиенти.

 

Предлагаме дизайн и печат на менюта за ресторанти, барове, заведения, комплекси и услуги в различни размери и форми, с ефектни хартии и картони, хартии устойчиви на мокрене. За здравина може да бъдат защитени с ламинат - гланцов, матов, кадифе, сатен или релефен, а за по-голяма изисканост - да има частичен лак. Корицата може да е стандартна или твърда. За по-добър ефект тя може да е от кожа, гравирано или печатано дърво; със сухо преге или топъл печат, с метални ъгли или гравирани плочки с лого.

Подвързването най-често е с телчета и метални спирали. Ринговете, нитовете, връзките и пластмасовите цветни спирали позволяват смяна на отделните листи.

Предлагаме различни варианти на кожени менюта с естествена или изкуствена кожа, без или с мека вложка, тигели, метални ъгли, капси, нитове, шити джобове, шнурове,  плочки.

Възможност за печат на кожените корици:
- ситопечат - златен или сребърен

бронз

- метална гравирана плочка
- топъл печат
- сухо преге
- лазерно гравиране

МЕНЮТО

За индивидуална оферта, моля направете Вашето запитване тук

ПВЦ клиентски карти  >

Ситопечат, директен UV печат >

Печат на флаери >

bottom of page