top of page
Сито и трансферен печат
Sitopechat.jpg

Ситопечат
Директен UV печат

Съвременният сито- и тампонен печат позволяват брандиране с висока резолюция и качество на отпечатъка на сувенири, текстил и детайли със сложна форма.  Предлагаме висококачествен ситопечат с пластизоли и воднобазирани мастила върху разнообразни материали и текстури. UV-печат, сублимационен и трансферен печат.

СИТОПЕЧАТЪТ е технология, която позволява нанасянето на мастила с висока покривност върху разнообразни по вид материали.

Прилага се върху пластмаса, текстил, метал, самозалепващо PVC фолио, картони, дърво, както и върху готови предмети с неправилна форма.

Ситопечатната технология е незаменима за декорирането на рекламни тениски, шапки, работни облекла, рекламни ватирани блузи и костюми, и всякакъв друг вид текстил. Тя позволява Вашият фирмен знак и слоган да бъдат отпечатани върху разнообразни рекламни материали: рекламни тефтери и падове, рекламни запалки, рекламни ключодържатели, рекламни чадъри, рекламни чаши, рекламни пепелници, рекламни органайзери, рекламни календари, рекламни календар-бележници, рекламни часовници, рекламни бизнес чанти, батерии и др.

При метални и някои пластмасови изделия се налага използване на двукомпонентни мастила с оглед по-добрата адхезия и издръжливост на печата.

ТАМПОННИЯТ ПЕЧАТ позволява нанасяне на мастила върху разнообразни по вид и големина материали.

Предназначен както за плосък печат, така и за твърди детайли и сувенири със сложна и неправилна, триизмерна форма.

Чрез тази технология се постига великолепно качество и прецизност.

Същността на тампонния печат се състои в нанасяне на мастило върху клишето, пренасяне на изображението върху тампона и полагането му върху рекламния предмет.​ Тампонът може да обхване предмета (ако е малък цилиндричен или сферичен предмет) до 180° и да нанесе изображение по цялата контактна повърхност. Това е една от най-качествените и ценово бюджетни технологии за брандиране на Вашите рекламни материали, фирмени сувенири, промоционални подаръци, промишлени детайли, PVC опаковки и др. Поради това тампонният печат намира приложение и в много други производства, освен реклама, като: електроника, автомобилна индустрия, медицина, спортно и техническо оборудване, играчки и др.

Продуктите, които могат да бъдат надписвани чрез тампонен печат, са от: пластмаса, метал, дърво, стъкло и други.

Трябва да се имат предвид някои ограничения:

  • Големината на надписа не надвишава 90/90 мм;

  • Мастилото се нанася на тънък слой;

  • Използва се клише и не е подходящ за къси серии (под 250);

  • Неприложим за по-меки материали, например текстил.


При малки серии и сложни изображения е възможно да се прилагат и други технологии като:

  • термотрансфер

  • сублимация

  • директен UV печат и други.

За индивидуална оферта, моля направете Вашето запитване тук

ПВЦ клиентски карти за отстъпки >

Продукти за хотели >

Рекламни Сувенири >

bottom of page