top of page

Етикети

Предлагаме дизайн и печат на етикети с индивидуален дизайн:

  • Етикети за специални промоции, стоки и продукти: дрехи, обувки, чанти, подаръци, техника и др. Те най-често представят бранда Ви /търговската марка/ чрез най-подходящи имиджови и визуални средства, а освен това съдържат задължителната изисквана информация. Може да бъдат изработени от луксозни, каширани или ламинирани картони, като има опции за: лак, частичен лак, голд печат, преге (релефен печат) и щанцоване в нестандартна форма. В много случаи се добавя и отвор за окачване. Може да бъдат биговани или перфорирани, което позволява сгъване или откъсване на отрязък.

 

  • Етикети с европерфорация за стелажи. Те се изработват от рециклиран или опаковачен картон, сгънати на две и се закрепват с телбод за полиетиленовата торбичката на продукта. Етикетът е носител на необходимата информация за стоката и има европерфорация, която позволява окачване на стелажи в търговските обекти.

  • Етикети за лепене върху продуктите: козметика, храни, напитки, препарати, стоки за бита, техника и др. Те може да бъдат залепени върху по-малък участък от опаковката или да бъдат по цялата и обиколка, ако е с овална форма. Изработват се от самозалепваща или от етикетна хартия. Технологиите за печат, които се прилагат са: офсетов, дигитален, ситопечат, голд печат, което ни позволява да печатаме както малки серии етикети по специални поводи, така и големи тиражи за производители и търговци. Формата на етикетите може да бъде правоъгълна или щанцована в неправилна, желана от Вас форма.

  • Опция и за UV лак.

Етикетът съдържа както задължителна, така и фирмена информация и лого, а дизайнът му е от първостепенно значение за най-доброто представяне на продуктите Ви, като оказва значително влияние върху решението на купувача, особено при първа среща с бранда Ви.

Полезна инфромация за вашия бизнес: Наредба за предоставянето на информация на потребителите за храните: https://cutt.ly/Ncimf34

За нас е важно да Ви съдействаме . Ако имате нужда от спешен печат на етикети и стикери, може да поръчате тук и сега.

За индивидуална оферта, моля направете Вашето запитване тук

Витрини, надписи от PVC фолио >

Брандиране на автомобили >

Печат на каталози >

bottom of page